Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform OUG. 34/2014 în cazul în care cumpărătorul este nemulțumit de performanțele sau calitatea produsului, sau dacă constată că produsul nu corespunde cerințelor sale.

Pentru produsele achiziționate cu plata prin card bancar, banca emitentă poate debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.

  • Produsele se pot returna, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.
  • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice.
  • Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expediere.
  • Jucarici.ro (SC JUCARICI SHOP SRL) va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat (AWB).

Atenție! Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client, conform legii, și vor fi achitate curierului în momentul predării coletului cu produsele returnate.

Clientul poate alege firma de curierat cu care produsul este expediat către centrul logistic (sediul social Jucarici Shop SRL). Nu recomandăm retururile prin Poșta Română.

Restituirea banilor se va face conform legii în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data recepționării produsului returnat.

Contul bancar menționat în formularul de returnare trebuie să fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achiziția și nu pe numele altei persoane.

Contul bancar trebuie să fie în lei. Întârzierea furnizării datelor despre contul bancar poate duce la întârzierea returnării banilor.

Nu se acceptă returul pentru:

  • Produse sigilate, care prin folosință nu mai sunt în această stare și nu mai pot fi folosite din nou din motive ce țin de igienă sau de protecția sănătății;
  • Produse care după cumpărare au fost desigiliate și care au suferit modificări fizice sau au fost amestecate cu alte elemente și care sunt inseparabile.

Pentru informații suplimentare privind returnarea produselor ne puteți contacta la telefon 0740207833 în timpul orelor de program (L-V 9-17) sau ne puteți scrie la adresa de e-mail [email protected].