Expedierea comenzilor

Produsele comercializate pe site-ul Jucarici.ro se livrează în ambalajul original și sigilat al producătorului.

Programul de expediere a comenzilor online este de luni pănă vineri între orele 09:00 – 16:00. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi expediate în ziua următoare.

Pentru comenzile primite Sâmbătă și Duminică expedierea coletului se face Luni iar comanda va ajunge la destinație în următoarele 1-3 zile lucrătoare.

Timpul de livrare

Termenul normal de livrare a produselor cumpărate de pe site-ul jucarici.ro este între 24 şi 48 de ore de la confirmarea/procesarea comenzii, în cazul în care produsele se află în stoc. În caz contrar timpul de livrare va fi comunicat telefonic clientului.

Timpul de livrare poate suferi modificări și poate crește până la 10 zile în funcție de factorii externi (firmele de curierat, condiții meteorologice, sărbatori legale, Black Friday, campanii promoționale, etc). În cazul localităților cu km suplimentari timpul de livrare poate crește.

În cazuri excepţionale, la cererea clientului, comanda se livrează pentru o dată stabilită de client (menționați asta in formularul din pagina de finalizare a comenzilor în secțiunea Observații).

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face la adresa specificată de client în formularul de comandă din pagina de „finalizare comandă” a siteului Jucarici.ro, doar pe teritoriul României prin curierul partener Jucarici.ro.

În cazul în care comandați mai multe produse de la diferți producători (branduri) nu garantăm că ele vor fi livrate toate în aceeași cutie/ambalaj.

La stornarea comenzilor costul de transport nu se storneaza!

Pentru sugestii, sesizări sau reclamații puteți să ne contactați la adresa de email info@jucarici.ro sau comenzi@jucarici.ro sau prin telefon la 0743111937.