Expedierea comenzilor

Produsele comercializate pe siteul Jucarici.ro se livrează în ambalajul original și sigilat al producatorului.

Programul de expediere a comenzilor online este de luni pănă vineri intre orele 09:00 – 16:00. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi expediate în ziua următoare.

Pentru comenzile primite Sâmbată și Duminică expedierea coletului se face Luni iar comanda va ajunge la destinație în urmatoarele 1-3 zile lucrătoare.

Timpul de livrare

Termenul normal de livrare a produselor cumpărate de pe site-ul jucarici.ro este între 24 şi 48 de ore de la confirmarea/procesarea comenzii, în cazul în care produsele se află în stoc. În caz contrar timpul de livrare va fi comunicat telefonic clientului.

Timpul de livrare poate suferi modificări și poate crește până la 10 zile în funcție de factorii externi (firmele de curierat, condiții meteorologice, sărbatori legale, Black Friday, campanii promoționale, etc). În cazul localitatilor cu km suplimentari timpul de livrare poate creste.

În cazuri excepţionale, la cererea clientului, comanda se livrează pentru o dată stabilită de client.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face la adresa specificată de client în formularul de comandă din pagina de „finalizare comandă” a siteului Jucarici.ro, doar pe teritoriul României prin curierul partener Jucarici.ro.

In cazul in care comandati mai multe produse de la diferți producători (branduri) nu garantăm ca ele vor fi livrate toate in aceeași cutie/ambalaj.

La stornarea comenzilor costul de transport nu se storneaza.

Pentru sugestii, sesizări sau reclamații puteți să ne contactați la adresa de email info@jucarici.ro.