Jucarii de exterior - joaca in aer liber

Natura a revenit la viață, zilele sunt mai lungi și mai călduroase, acum este momentul în care părinții se gândesc cum să-și scoată copiii din casă, departe de ecrane, la aer curat. Este din ce în ce mai greu să motivați copiii să iasă afară la joacă în aceste zile. Concurența aplicațiilor și jocurilor video este acerbă. Hai să închidem ecranele și să alungăm plictiseala odată pentru totdeauna cu niște jucării distractive în aer liber! Nu spunem că nu va necesita câteva rugăminți sau chiar amenințări cu ascunderea încărcătorului pentru telefon sau laptop, dar merită!

Următoarea listă descrie cele mai recomandate jucării de exterior pentru copii și pentru joaca în aer liber alături de prieteni și familie. Ele variază de la corturi pentru copii, seturi de grădinărit, mingi ușoare, zmeuri de ridicat, bowling, golf pentru copii, frisbee și multe altele. Multe dintre aceste jocuri și jucării sunt clasice, multe sunt noi; unele sunt suficient de portabile pentru a le putea duce în parc, altele necesită propriul spațiu. În aproape toate cazurile, totuși, au beneficii educaționale și de dezvoltare, pe lângă faptul că oferă ore bune de distracție copiilor departe de tablete și telefoane.

Cort Indian Pentru Copii

Cort Teepee Cort Copii Indian (1)

Aceste corturi tip teepee fac spațiul perfect pentru copii pentru a se juca și a se relaxa. Pot fi montate fie acasă, fie în exterior și oferă copiilor un sentiment de intimitate și spațiu personal. Corturile sunt ușoare și ușor de instalat. Indiferent dacă aveți un mic indian în casă sau căutați un cadou frumos pentru copilul unui prieten sau membru al familiei, acest cort indian este un cadou minunat.

Link Magazin: Cort Indian Copii

Set De Grădinărit

Set De Grădinărit "Super Grădinarul"

Iată o altă șansă pentru copii de a-și imita părinții. Dar un alt motiv pentru care copiii sunt atrași de grădinărit este că copiilor le place să se murdărească. Acest set de grădinărit iese în evidență prin autenticitate, dar și fiabilitate. Mânerele sunt realizate din lemn masiv, capetele din metal. Copii pot grebla, sapa și săpa și are potențialul de a deveni cu atât mai interesant, deoarece poate că vor găsi un vierme sau niște gândaci în timp ce săpă, sau pot planta semințe pentru propria grădină de zarzavaturi.

Link Magazin: Set Gradinărit Copii

Zmeu De Ridicat

Zmeu Pentru Copii - Hiboo

Primăvara înseamnă brize calde și zile însorite – vreme perfectă pentru a ridica un zmeu. Copiii adoră zmeele zburătoare. Petrecerea timpului afară înseamnă că copiii primesc o doză sănătoasă de vitamina D din lumina soarelui. Zborul unui zmeu oferă, de asemenea, exerciții fizice pentru corpul copilului în timp ce aleargă. Este minunat pentru coordonarea mâinii-ochi și abilitățile motorii grosiere. Ridicarea unui zmeu oferă și beneficii sociale. Copii au posibilitatea de a interacționa și de a petrece timp de calitate cu părinții, familia și prietenii.

Link Magazin: Zmeu Pentru Copii

Set De Ceai / Coș Picnic

Set Pentru Ceai În Coș Împletit Pentru Copii

Găzduiește o petrecere de ceai luxoasă pentru păpuși cu acest set de ceai cu coș de picnic roz. Un set de ceai tradițional, cu farfurii din porțelan, căni și linguri, un ulcior de lapte, ceainic, șervețele și o pătură mică; completat cu un coș de răchită. O modalitate excelentă de a încuraja jocul de rol creativ și imaginativ. Dezvoltă coordonarea mână / ochi, abilități motorii fine și dexteritate.

Link Magazin: Set Ceai Picnic

Joc de Pescuit Rațe

Joc de pescuit rate de cauciuc

Acest joc distractiv de pescuit rațe poate foarte distractiv atât în curtea casei folosind o piscină gonflabilă dar și la piscină. Copilul trebuie să pescuiască rațele din cauciuc și să adune cât mai multe puncte. Fiecare rață de cauciuc are propriul său punctaj notat dedesubt. Oragnizează un concurs de pescuit alături de copii tăi și alți membrii ai familiei sau prieteni.

Link Magazin: Joc De Pescuit Rațe

Leagăn Din Lemn

Leagan Din Lemn Pentru Copii

Leaganul din lemn pentru copii este ușor și confortabil pentru copii. Găsiți o ramură adecvată sau o bară orizontală unde să suspendați leagănul și distracția poate începe. Materialele de înaltă calitate permit acestui leagăn să reziste la soare și să vânt chiar și la zăpadă, păstrându-și strălucirea.

Link Magazin: Leagăn Din Lemn

Share

Citește și...

Lasă un răspuns