Carte De Colorat PDF - Fise De Colorat (Free Download)

Un lucru care nu se va schimba cu siguranță este plăcerea unui copil de a colora. O modalitate ideală de a trece câteva ore, de a petrece câteva minute libere sau de a te relaxa dupa o lungă zi de școală. Studioul de design GraphicMama a petrecut ani de zile realizând o selecție excelentă de seturi de personaje de desene animate de diferite forme și dimensiuni. Acum poți să le descarci complet gratuit printr-un simplu click.

Disponibilă gratuit această carte de colorat în format PDF include 61 dintre personajele create de Graphic Mama, toate transformate în frumoase desene conturate alb-negru pregătite pentru imaginația colorată a copilului dumneavoastră. Puteți previzualiza, apoi pur și simplu descărcați fișierul PDF și ascuțiți creioanele de colorat!

Puteți imprima întregul lot pe o singură pagină sau puteți copia și lipi și redimensiona grupuri sau desene animate individuale, folosindule ca fișe de desenat acasaă, la gradiniță, școală sau after school. Aceste pagini de colorat cu desene animate ar putea încuraja abilitățile IT prin colorarea cu software-ul de desen al computerului (Paint, Photoshop, etc). O selecție excelentă pentru băieți și fete, pentru toate interesele.

În această carte de colorat gratuită veți găsi următoarele desene animate: Animale, Ninjas, Roboți, Zâne, Dragoni, Monștri, Extratereștrii, Supereroi, Prințesă, cavaleri și vikingi, Samurai, luptători și războinici, Vrăjitori, Zombi și mumii, Fantome, Dovleac de Halloween, Vampiri, Cowboy plus un drăguț Cupidon.

Iată câteva exemple:

Carte De Colorat PDF - Fise De Colorat (Gratuit)

Link de download direct: Carte Colorat PDF

Sursa originala: Graphic Mama

Culori și creioane de colorat recomandate:

Citește și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?