Cele Mai Noi Seturi De Construcție LEGO Technic 2022

Martie se pregătește a fi o lună surprinzător de încărcată pentru noile lansări LEGO. Și cu puțin mai puțin de o săptămână până la începerea noii luni, avem sentimentul că LEGO ar putea să nu fi anunțat tot ce urmează. Dar am adunat mai jos fiecare set nou Lego Technic deja disponibil în magazinul nostru online.

Printre acestea se numără câteva modele de dimensiuni mici și mijlocii, inclusiv un nou Vehicul Pe Șenile cu telecomandă, dar și o mașină McLaren Formula 1 pentru adulți, despre care LEGO. Seturile mici precum Stivuitorul Telescopic și Tractorul John Deere 9620R își găsesc mereu fanii, iar cu setul LEGO Technic ATV 42139 fanii pot încearca un nou tip de vehicul din seria Technic. Cunoaștem deja toate aceste seturi din catalogul LEGO, dar abia acum vă putem prezenta toate pozele și informațiile oficiale prin listare.

Așa că aici vă arătăm noile inovații LEGO Technic introduse pentru martie 2022.

Mașină de curse LEGO Technic 42141 McLaren Formula 1

Nu există nimic la fel de iconic ca o mașină de Formula 1 și abia așteptăm să punem mâna pe acest Technic McLaren. Este atrăgător datorită schemei sale de culori îndrăznețe – echipa McLaren colorează, destul de amuzant, și este ambalată în multe detalii. Pentru fanii Technic și a mașinilor de curse, acesta este cu siguranță un must-have.

LEGO Technic 42140 Vehicul de transformare controlat de aplicație

Vine un alt vehicul controlat de aplicație! Aceasta arată ca o versiune actualizată a unui vehicul Transformation anterior, dar una care utilizează aplicația mai degrabă decât propriul controler. Oricât de mult ne lipsesc controlerele individuale, este ceva de spus despre ușurința de a folosi telefonul și că nu trebuie să găsiți acele baterii suplimentare. Vehiculul de transformare App-Controller este proiectat pentru a se putea răsturna și continua să se miște datorită anvelopelor sale de șenilă.

LEGO Technic 42139 ATV – Vehicul pentru toate terenurile

Acum, acesta este un vehicul Technic grozav și voluminos pentru cei care nu sunt deranjați de funcțiile de putere. Pentru aproape jumătate din prețul setului de mai sus controlat prin aplicație, aveți un vehicul cu tot atâtea piese – și mult mai mult caracter. În opinia noastră oricum. Acest ATV vine cu șase roți masive, funcționalitate de direcție, pistoane mobile și o platformă basculabilă plină cu bușteni.

LEGO Technic 42136 Tractor 4WD John Deere 9620R

Când vine vorba de echipamente agricole, există ceva la fel de emblematic precum verdele și galbenul unui tractor John Deere? Acest lucru poate fi în partea mai mică a seturilor Technic, dar are o mulțime de detalii, iar pentru banii noștri este locul de plecare perfect pentru un tânăr care dorește să intre în Technic.

LEGO Technic 42133 Stivuitor

Constatăm că seturile de buget Technic au adesea o valoare excelentă; construcțiile sunt mici, dar sunt suficient de implicate încât să ofere o oră sau două bune de timp de construcție – mai ales când considerați că multe dintre ele sunt 2 în 1. Acesta poate fi, de asemenea, transformat într-un mic camion de remorcare.

Share

Citește și...

Lasă un răspuns