Pizza De Jucarie Din lemn VIGA Toys

Pizza s-a răspândit în secolul al XX-lea și este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din zilele noastre. În medie, o familie comandă o pizza sau pregătește una pentru a o coace în fiecare lună. Acest lucru înseamnă că copiii sunt familiarizați cu acest produs de patiserie rotund, care se poate tăia felii și include diverse ingrediente.

Dacă vreți să încurajați jocul de rol, Pizza VIGA Toys este jucăria perfectă pentru asta. Piesele sunt atașate una de cealaltă cu Velcro, și se pot tăia cu un cuțit mic din lemn. Există, de asemenea, piese din lemn care reprenzintă diferite toppinguri ce pot fi așezate separat pe felii. Aceste jucării dezvoltă nu numai dexteritatea și motricitatea fină a copiilor, ci și creativitatea, simțul frumosului și capacitatea de a lua decizii.

Dacă copilul tău are deja o bucătărie de jucărie, această pizza de jucărie este un accesoriu minunat care să completeze jocul. Prin jocuri de rol în bucătărie, sau într-un restaurant imaginar, copiii dobândesc abilitățile de comunicare de bază. Ei învață să salute, să vorbească politicos, să pună și să răspundă la întrebări în timp ce joacă rolul bucătarului, al ospătarului sau al clientului.

Jucăriile din lemn care se pot tăia în felii au, de asemenea, avantajul suplimentar de a dezvolta simțul echilibrului copiilor în timp ce le servesc. Poți să ții o felie de pizza pe paletă astfel încât să nu cadă? Poți să pui toată tava pe masă?

Pentru mai multe jucării care pot fi feliate (cum ar fi setul de făcut înghețată, fructe și legume din lemn, set clătite, alimente pentru micul dejun), vedeți jucării pentru gătit. Sarcinile familiare din bucătărie pot fi efectuate acum în bucătăria de joacă. Vă dorim poftă bună! Buon appetito!

Share

Citește și...

Lasă un răspuns