Jucarii Magnetice Stick-O

Ce este Stick-O?

Nu mai este un secret, la Clics Toys avem o pasiune pentru jucării. Nu doar jucării, ci jucării magnetice super distractive pentru copii începând cu 1,5 ani. Asta înseamnă că modelăm cu adevărat învățarea în timp ce ne jucăm.

Stick-O este completarea perfectă a jucăriilor educative existente de la Clics Toys. De ce? Deoarece a fost dezvoltat ca o jucărie pentru copii mici de la 1,5 ani. Vești bune, pentru că de acum înainte copiii mai mici vor descoperi și puterea jucăriilor magnetice.

Stick-O este educativ, colorat, sigur și distractiv! Pe scurt, alegerea ideală dacă sunteți în căutarea de jucării educative pentru copii de la 18 luni.

Jucarii Magnetice Stick-O Romania

Jucării inteligente pentru copii de la 1,5 ani

Stick-O este o jucărie inteligentă deoarece este proiectat inteligent și pentru că îți face copilul mai inteligent. Stick-O este sigur. Este conceput pentru copii mici de la 18 luni. În plus, elementele au magneți rotativi care sunt complet integrați în carcasă. Acești magneți rotativi se asigură că fiecare piesă se potrivește întotdeauna pe o piesă diferită, indiferent de felul în care copilul dumneavoastră întoarce elementele.

Deci, mai distractiv și ca bonus, tijele / elementele magnetice Stick-O sunt compatibile cu jucării magnetice similare.

Vezi oferta de jucării inteligente de la Stick-O disponibile pe Jucarici.ro.

Share

Citește și...

Lasă un răspuns