Set De Gradinarit Pentru Copii GOKI

A venit vara, hai să ieșim afară! Pentru joaca în aer liber, vă recomandăm setul de grădinărit pentru copii de la producătorul german GOKI. Grădinăritul este o modalitate excelentă de a învăța multe abilități.

A fi activ în natură este bun pentru dezvoltarea fizică și mentală a copiilor. Este plăcut să ieșiți în aer liber, mai ales când vremea este frumoasă. Cei mici adoră să se joace în grădină și în curte.

Copii sunt fericiți să ude florile și răsadurile. Aceștia pot învăța, de asemenea, despre fructele și legumele de bază. Copii își dezvoltă, de asemenea, dexteritatea manuală. Prin participarea la grădinărit, copiii învață să aprecieze și să respecte munca adulților.

Și pentru că ei înșiși fac ceva util și responsabil, încrederea în sine și stima de sine cresc. Aceștia dezvoltă un simț al datoriei.

Set De Grădinărit "Super Grădinarul"

Geanta de grădinărit GOKI are tot ce aveți nevoie pentru grădinărit.

Geanta din pânză de culoare verde și albastru turcoaz are spațiu pentru o greblă mică, o lopată și un mic hârleț.

Mânerele sunt scurte, cu o lungime de aproximativ 15 centimetri, și se potrivesc bine în mâinile copiilor mici. Acestea sunt confecționate din lemn, în timp ce capetele uneltelor sunt din metal.

Grebla este galbenă, lopățica roz și lopata verde. Toate sunt rotunjite, complet sigure și rezistente la abraziune, vopsite cu vopsea ecologică. Uneltele pot fi așezate în mod convenabil în buzunare și fixate cu benzi de cauciuc.

Deci, cu siguranță nu vor cădea. Stropitoarea albastră se potrivește în mijlocul sacului de grădinărit. Udarea florilor este ușoară acum!

Uneltele din sacul pentru ghiveciul de grădină pot fi folosite și pentru a se juca în cutia cu nisip. De asemenea, pot fi folosite pentru a săpa gropi și a grebla. Puteți lua această geantă cu unelte de grădinărit chiar și la plajă! Dimensiuni: 30 x 17 x 17 x 17 cm. Cântărește mai puțin de 1 kilogram!

Pentru grădinărit, pentru a face ordine în curte sau chiar pentru a șlefui, acest sac de grădină din pânză de calitate de la GOKI este alegerea perfectă.

Produsul poate fi achiziționat direct din magazinul nostru online (livrare în 24-48 de ore): Set De Gradinărit Pentru Copii

Puteți găsi mai multe jucării și jocuri în secțiunea jucării de exterior din magazinul nostru online.

Share

Citește și...

Lasă un răspuns