Joc In Familie Twister

Aveți deja acasă clasicul joc „Twister”? Dacă mă întrebați pe mine, acest joc este în dulapul de jocuri al fiecărei familii.

Pentru că îți spun un lucru: dacă vrei să râzi mult împreună și să evadezi din viața de zi cu zi împreună, atunci joacă o rundă de „Twister” – distracția absolută a familiei este garantată!

Să înceapă jocul!

Cu această postare aș dori să vă împărtășesc câteva momente amuzante Twister și sper să vă pot inspira să petreceți o după-amiază jucându-vă împreună cu copiii și / sau prietenii!

Jocul „Twister” constă dintr-un covor de răsucire (potrivit atât pentru interior, cât și pentru exterior) și un platan rotativ.

Poate fi jucat în perechi, precum și cu cinci sau mai mulți jucători. Cu cât se joacă mai mulți oameni, cu atât devine mai amuzant și mai înnodat.

Dacă joci în perechi, alternezi între diferite mișcări și joci fără aribtru.

Dacă jucați cu mai mulți jucători, alegeți în prealabil un arbitru care va opera indicatorul în timpul jocului.

În funcție de ce mișcare trebuie efectuată, este acum necesar să poziționați mâna stângă sau dreaptă sau piciorul stâng

sau drept pe unul dintre bulinele colorate de pe covorul de joc.

De exemplu, dacă săgeata de pe ceasul indicator ajunge în zona „MANA STÂNGA” indică o pată galbenă de culoare,

mâna stângă trebuie să fie poziționată pe o bulină galbenă de pe salteaua de joc.

Twister este unul dintre acele jocuri pe care le scoatem destul de des din dulapul de jocuri.

Tocmai pentru că este configurat atât de repede și pentru că poate fi jucat indiferent dacă este pentru doi, trei, patru sau cinci jucători.

Copiilor le place foarte mult atunci când părinții participă. Râdeți împreună, faceți prostii împreună, transpirați împreună, bucurați-vă de timp împreună. Petreceți momente unice! În momentele în care vă jucați împreună pur și simplu eliminați stresul din viața de zi cu zi, altfel tulbure și plină. Și cu cât râdeți mai mult împreună, cu atât este mai frumos!

Pentru că ce ar putea fi mai bun decât să ne distrăm împreună și să creăm amintiri pozitive ale momentelor comune? Având în vedere acest lucru, sper că am putut să vă inspir și să comandați un joc Twister din secțiunea de magazin online.

Joc De Familie Twister

Cumpără Joc Twister

Share

Citește și...

Lasă un răspuns